Tuesday, February 3, 2009

The one with night out


Ma ei tea, kas see on olnud võrdlemisi arusaadav, aga meie aeg siin Dublinis ei ole kaugeltki all party, party, party olnud… Elame kesklinnast ikkagi tunnikese kaugusel ja viimane buss tuleb 23:30. Eestis sellel ajal pidu alles algab. /Siinkohal mainin ära, et olime Ženkaga esimesed 2 nädalat siin täiesti kained! Väli, me oleks saanud sinu kainete joodikute klubisse!/

Aga kuna meie ühe otsa pilet Ateenasse on kuuenda veebruari kuupäevaga, otsustasime oma viimase nädalavahetuse ikkagi möllama minna. Jõime pudeli 2005 aasta Bordeaux ’d, tegime näod pähe ja bussile.

Nu Dublin öösel on midagi muud. Igal nurgal on simman, kõik pubid on triiki täis ja inimesed on VEEL röömsamad. Millegi pärast oli too õhtu häirivalt palju itaallasi igal pool. Neil on vist mingisugune invasiooni idee.

Täiesti erakordsel kombel võib Dublini tänavatel alkot juua. Niikaua kui su pudel on paberkotis ja sa selle pärast tarvitamist ikka prügikasti viskad. Nii me siis jalutasimegi mööda rahvast täis tänavaid, jälgisime ööelu ja jõime veini… Ühe pubi ees mängisid ilusad iiri poisid rahvamuusikat. Midagi sellist me olimegi otsima tulnud.

Jõudsime veel restos magustoitu süüa (kritiseerida KOGU teenindusprotsessi ja efektiivsuse puudumatust) ja oligi juba bussi aeg. Kluppi me plaaninudki minna. See jääb teiseks korraks.


No comments:

Post a Comment